Suntem sponsori oficiali ai conferinței „De la PION la CAMPION”, cel mai așteptat eveniment de business și vânzări al anului

26 martie 2024 de

Cu bucurie anunțăm că suntem sponsori oficiali ai conferinței „De la PION la CAMPION”, cel mai așteptat eveniment de business și vânzări al anului, care va avea loc pe data de 7 iulie 2023!

Scena evenimentului va fi împărțită între Andrei Dunuță, creatorul universului Arta de a NU vinde și Jeffrey Gitomer, legendarul autor al bestseller-ului “Biblia Vânzărilor”, alături de alți directori de vânzări din companiile de TOP, iar totul se va desfășura sub atenta moderare a lui Mihai Morar, omul Fain și Simplu.

Va fi o zi în care educația, inspirația și motivația se vor uni cu peste 1000 de oameni pregătiți să câștige jocul vânzărilor și tot atâtea oportunități reale de networking relevant.

Sponsorizarea acestei conferințe reflectă dorința noastră de a sprijini, prin educație, profesioniștii români, dornici de a-și atinge potențialul maxim, în creșterea lor profesională și în dezvoltarea afacerii.

Pe 7 iulie dă startul jocului de vânzări și fii pregătit să descoperi principiile care îți vor crește performața și strategiile pentru obținerea de noi clienți!

www.adnv.ro este locul de unde îți poți achiziționa și tu biletul la conferință!

ONE Club București este locul în care ne întâlnim pe 7 iulie, cu cei care care abia așteaptă să facă trecerea de la PION la CAMPION!

Să fie nebunie în vânzări!

DIANA NEDELCU

Specialist Marketing @Nora Business Consulting, cu peste 5 ani de experiență în copywriting și creare de materiale vizuale.