Termeni și condiții de cumpărare bilete la evenimentele organizate de Nora Business Consulting S.R.L.

A. Comandarea biletelor și modalitatea de plată

 1. Comanda biletelor se face exclusiv online, prin intermediul website-ului nostru, www.noracons.ro.
 2. Achiziționarea biletelor se efectuază numai prin transfer bancar direct, în contul menționat de către organizator în e-mailul de confirmare a comenzii și pe website-ul www.noracons.ro .
 3. Pentru a comanda biletele și a finaliza achiziția, clientul va furniza informațiile necesare pentru înscrierea la eveniment și cele pentru facturare.
 4. După plasarea comenzii, clientul va primi pe e-mail confirmarea acesteia și datele necesare pentru efectuarea transferului bancar direct.
 5. Plata se va face prin transfer bancar în contul menționat. După înregistrarea plății, veți primi pe e-mail biletele pentru participarea la evenimentul selectat, alături de factura aferentă acestora.
 6. Plata făcută de pe persoană fizică nu va putea fi refăcută pe persoană juridică după înregistrarea plății. În același fel, plata făcută de pe persoană juridică nu va putea fi refăcută pe persoană fizică după înregistrarea plății.
 7. Numărul biletelor disponibile variază în funcție de eveniment și locația acestuia.
 8. Prețurile biletelor pot varia în funcție de eveniment, complexitatea acestuia, locația, data și ora sau alte factori specifici. Prețurile biletelor sunt afișate în cadrul website-ului nostru, www.noracons.ro.

B. Confirmarea achiziției

 1. Locul la eveniment va fi rezervat doar după înregistrarea plății în contul organizatorului.
 2. După înregistrarea plății, veți primi prin e-mail biletele cu codul QR pentru accesul la evenimentul selectat și factura aferentă acestora.   

C. Returnarea biletelor

În cazul renunțării la bilet, contravaloarea acestuia nu va fi returnată.

D. Accesul la eveniment

 1. Accesul la eveniment și în sală se va face doar în baza codului QR regăsit pe bilet. Codurile QR de pe bilete sunt unice și fiecare permite accesul unei singure persoane la eveniment.
 2. Organizatorul nu răspunde pentru pierderea sau furtul biletelor achiziționate, acestea fiind în responsabilitatea cumpărătorului.
 3. Scanarea fiecărui cod QR este posibilă o singură dată și permite accesul unei singure persoane la eveniment.
 4. Cumpărătorul este responsabil pentru protejarea biletelor achiziționate. O dată scanat un cod QR, nu va mai fi permis accesul la eveniment unei alte persoane în baza acestuia. Prima persoană care va prezenta codul QR pentru a fi scanat, va fi cea care va intra la eveniment. Cumpărătorul este responsabil dacă o altă persoană își va face înregistrarea la eveniment în baza codului său QR primit.

E. Nota de informare privind protecția datelor personale:

 1. Prin achiziționarea biletelor vă dați acordul pentru colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, conform GDPR, solicitate în vederea efectuării plății și înscrierii în cadrul evenimentelor noastre. Menționăm că toate datele dumneavoastră vor rămâne strict confidențiale, folosindu-le doar în scopul contactării pentru comunicarea informațiilor ce țin de evenimente pentru care ați achiziționat bilete și pentru facturare.
 2. Vă informăm că în cadrul evenimentelor organizate de către S.C. NORA BUSINESS CONSULTING SRL, la care veți participa, se vor realiza fotografii și/sau înregistrări video ale persoanelor fizice participante. Totodată, aceste materiale vizuale pot fi difuzate/distribuite în scop publicitar pe website-ul nostru și pe rețelele noastre de socializare: Facebook, LinkedIn, Instagram și Google. Prin participarea la evenimentele noastre și cumpărarea biletelor, vă exprimați acordul privind fotografierea/filmarea/captarea vocii și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografiate, destinate distribuirii lor pe canalele specificate mai sus. Persoanele fizice au dreptul la opoziție și își pot exprima dezacordul privind captarea și difuzarea imaginii proprii printr-o solicitare scrisă, trimisă la adresa office@noracons.ro.
 3. Vă informăm că în cadrul evenimentelor organizate de către S.C. NORA BUSINESS CONSULTING SRL, la care veți participa, pot avea loc tombole, în baza cărților de vizită ale participanților, colectate în vederea oferirii de diferite premii de către parteneri.
 4. Conform GDPR, orice persoană are dreptul de acces la datele colectate și prelucrate, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării lor, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la opoziţie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi se va face o cerere scrisă și va fi trimisă la adresa office@noracons.ro.