Suport

Bine ați venit!

Această comunitate este pentru cei profesionali și entuziasmați de produsele și serviciile noastre
Partajați și discutați cel mai bun conținut și idei de marketing noi, construiește-ți profilul profesional și devin-o un marketer mai bun alături de noi.

Această comunitate este pentru cei profesionali și entuziasmați de produsele și serviciile noastre. Partajează și discută cel mai bun conținut și cele mai noi idei de marketing, construiește-ți profilul profesional și devino un marketer mai bun alături de noi.

Această comunitate este pentru utilizatori, parteneri și programatori profesionali și entuziaști. Puteți pune întrebări despre:

 • cum să instalați Odoo pe o infrastructură specifică,
 • cum puteți configura sau personaliza Odoo în funcție de nevoile specifice ale afacerii,
 • care este cel mai bun mod de a utiliza Odoo pentru o anumită nevoie de afaceri,
 • cum să dezvolți module pentru nevoile tale,
 • întrebări specifice despre ofertele de servicii Odoo etc.

Înainte de a pune întrebarea - vă rugăm să vă asigurați căutarea unei întrebări similare.Puteți căuta întrebări după titlu sau etichete. De asemenea, este bine să răspundeți la propria întrebare.

Vă rugăm să evitați să puneți întrebări prea subiective și argumentative sau irelevante pentru comunitate.

Trebuie să puneți întrebări practice, cu răspuns, bazate pe problemele reale cu care vă confruntați. Întrebările pline de discuții deschise diminuează utilitatea acestui site și împing alte întrebări de pe prima pagină.

Pentru a împiedica semnalarea și eventual eliminarea întrebării dumneavoastră, evitați să puneți întrebări subiective unde ...

 • every answer is equally valid: “What’s your favorite ______?”
 • your answer is provided along with the question, and you expect more answers: “I use ______ for ______, what do you use?”
 • nu există nicio problemă reală de rezolvat: “Sunt curios dacă alte persoane simt ca mine”.
 • we are being asked an open-ended, hypothetical question: “What if ______ happened?”
 • it is a rant disguised as a question: “______ sucks, am I right?”

Dacă vă încadrați în unul dintre aceste exemple sau dacă motivația dvs. pentru a pune întrebarea este “Aș dori să particip la o discuție despre ______”, atunci nu ar trebui să vă întrebați aici, ci pe listele noastre de mail. Cu toate acestea, dacă motivația dvs. este “Aș dori ca alții să îmi explice ______”, atunci sunteți bine.

(Secțiunea de mai sus a fost adaptată din FAQ Stackoverflow.)

În plus:

 • Răspunsurile nu trebuie să adauge sau să extindă întrebări. În schimb, fie modificați întrebarea, fie adăugați un comentariu la o întrebare.
 • Răspunsurile nu ar trebui să comenteze alte răspunsuri.În schimb, adăugați un comentariu la celelalte răspunsuri.
 • Răspunsurile nu ar trebui să indice doar alte întrebări. În schimb, adăugați o indicație pentru comentariul întrebării „Posibil duplicat de ...”. Cu toate acestea, este bine să includeți legături către alte întrebări sau răspunsuri care furnizează informații suplimentare relevante.
 • Răspunsurile nu ar trebui să ofere doar o legătură către o soluție.În schimb, furnizați textul cu descrierea soluției în răspunsul dvs., chiar dacă este doar o copie / lipire. Linkurile sunt binevenite, dar ar trebui să fie complementare pentru răspunsuri, surse de referință sau lectură suplimentară.

Answers should not add or expand questions. Instead, either edit the question or add a comment.

Răspunsurile nu ar trebui să comenteze alte răspunsuri.În schimb, adăugați un comentariu la celelalte răspunsuri.

Răspunsurile nu ar trebui să indice doar alte întrebăr.În schimb, adăugați un comentariu care indică "Posibil duplicat de ...". Cu toate acestea, este bine să includeți link-uri către alte întrebări sau răspunsuri care furnizează informații suplimentare relevante.

Răspunsurile nu ar trebui să ofere doar o legătură către o soluție.În schimb, furnizați textul cu descrierea soluției în răspunsul dvs., chiar dacă este doar o copie / lipire. Linkurile sunt binevenite, dar ar trebui să fie complementare pentru răspunsuri, surse de referință sau lectură suplimentară.

Răspunsurile nu ar trebui să înceapă dezbateri Această comunitate nu este un grup de discuții. Vă rugăm să evitați organizarea de dezbateri în răspunsurile dvs., deoarece tind să dilueze esența întrebărilor și răspunsurilor. Pentru discuții scurte, vă rugăm să utilizați funcția de comentare.

Atunci când o întrebare sau un răspuns este votat, utilizatorul care le-a postat va câștiga câteva puncte, care se numesc "karma points". Aceste puncte servesc ca o măsură aproximativă a încrederii comunității în el / ea. Diverse sarcini de moderare sunt atribuite treptat utilizatorilor pe baza acestor puncte.

For example, if you ask an interesting question or give a helpful answer, your input will be upvoted. On the other hand if the answer is misleading - it will be downvoted. Each vote in favor will generate 10 points, each vote against will subtract 2 points. There is a limit of 200 points that can be accumulated for a question or answer per day. The table given at the end explains reputation point requirements for each type of moderation task.

Scopul acestui site este de a crea o bază de cunoștințe relevante care să răspundă întrebărilor legate de Odoo.

Prin urmare, utilizatorii cu experiență ai acestui site pot edita întrebările și răspunsurile precum paginile wiki, pentru a îmbunătăți calitatea generală a conținutului bazei de cunoștințe. Astfel de privilegii sunt acordate în funcție de nivelul de karma al utilizatorului: veți putea face același lucru odată ce karma dumneavoastră va fi suficient de mare.

Dacă această abordare nu este pentru dumneavoastră, vă rugăm să respectați comunitatea.

Aici un tabel cu privilegiile și nivelul karmei